Ordinacija u pokretu - listopad 2010
11.10.2010.
 
Seminar je održan 02. i 03.10.2010. u Zagrebu na Kineziološkom fakultetu, Horvaćanski zavoj 15, u dvorani za borilačke sportove u sljedećim terminima: subota (10:00 - 13:00) i nedjelja (09:00 - 13:00). Seminar je organizirala udruga TAI Centar za tradicionalne istočnjačke vještine, a vodio majstor Mario Topolšek.

Budući da se ovaj seminar prvi put organizirao u Hrvatskoj svi polaznici seminara dobili su na poklon Qigong vreteno s kojim su se naučili koristiti na samom seminaru.

Program seminara

1. dan radile su se tehnike za detoksikaciju uma i tijela u najširem smislu; čišćenje od kemijskih, emocionalnih i mentalnih toksina, tj. priprema i osposobljavanje ljudskog tijela za svjesno aktiviranje mehanizama za detoksikaciju. U okviru ovoga se vršila i svojevrsna edukacija polaznika seminara.

2. dan se radilo na općim i posebnim problemima učesnika o čemu se odlučivalo na osnovu prijava.

Tehnike koje su se radile na seminaru su statičke, u kretanju, statičke sa određenim vrstama disanja, u kretanju sa određenim vrstama disanja. Osim toga prikazano je više vrsta masaža i posebnih oblika istezanja.

Pored vježbanja moguće je bilo dobiti preporuke o načinu ishrane i mogućim daljnjim koracima za poboljšavanje vlastitog zdravlja.

Za djecu do 18 godina seminar je bio besplatan ako su prisustvovali seminaru zajedno sa jednim ili oba roditelja !!!

Više o seminaru 'Ordinacija u pokretu' možete pročitati ovdje, a
najavu i poziv na ovaj seminar možete pogledati ovdje.