Ordinacija u pokretu - travanj 2013
14.5.2013.
 
Tradicionalni proljetni seminar specifičnih Qigong vježbi održan je 27. i 28.04.2013. u Zagrebu u Češkom narodnom domu, Pavla Šubića 20, u sljedećim terminima: subota (10:00 - 13:00) i nedjelja (09:00 - 13:00). Seminar je organizirala udruga TAI Centar za tradicionalne istočnjačke vještine, a vodio majstor Mario Topolšek.

Na seminaru smo radili specifične Qigong vježbe kojima je cilj povezati um i tijelo i na taj način aktivirati prirodne obrambene mehanizme našeg tijela. Ovaj seminar predstavlja svojevrsno proljetno čišćenje organizma i pripremu za toplije razdoblje godine. Pomoću specifičnih tehnika za detoksikaciju uma i tijela potičemo naš organizam da se čisti od kemijskih, emocionalnih i mentalnih toksina, tj. pripremi i osposobi za svjesno aktiviranje mehanizama za detoksikaciju.

Svi novi polaznici seminara dobili su na poklon Qigong vreteno s kojim su se naučili koristiti na samom seminaru.
Vježbe sa Qigong vretenom služe za aktivaciju univerzalne životne energije čovjeka i harmonizaciju lijeve i desne polutke mozga što ima za posljedicu aktiviranje prirodnih obrambenih mehanizama organizma.

Slike sa seminara možete pogledati na našim Facebook stranicama ili u našoj galeriji slika.


Više o seminaru 'Ordinacija u pokretu' možete pročitati ovdje, a
najavu i poziv na ovaj seminar možete pogledati ovdje.