TAI Centar na rekreacija.hr
1.8.2011.
 
TAI Centar svojim Premium statusom na portalu rekreacija.hr želi kroz objavljivanje vijesti, opisom vlastite ponude, člancima u rubrici Blog i naravno osnovnim informacijama o udruzi i treninzima približiti vještine koje njeguje što većem broju ljudi. Pratite nas na adresi tai.rekreacija.hr.

Rekreacija.hr je informacijski servis za sportsko-rekreativne sadržaje u Republici Hrvatskoj. Portal je rezultat rada mladih i kreativnih osoba koje su svojim radom i znanjem stvorili informacijski sustav koji obuhvaća sve sportove i sportske klubove u cijeloj zemlji, s osnovnom namjerom promicanja sporta i poticanja što većeg broja građana na aktivniji i zdraviji način života.

Namjera portala je da prezentacijom različitih sportsko-rekreativnih sadržaja i informiranjem o njihovoj dostupnosti, olakša potragu za rekreacijskim centrima koji će odgovarati sklonostima i trenutačnim potrebama posjetitelja.

Na portalu možete pronaći korisne informacije za sve dobne i društvene skupine, upoznati se sa sportovima, klubovima i sportskom opremom, te njihovom atraktivnošću, uslugama i kvaliteti, uz napomenu da su informacije o sportsko-rekreacijskim centrima dopunjene sportskim udrugama i društvima te trgovinama sportskom opremom kao i trgovinama sa sportskom prehranom i napitcima.