Tai Chi i QiGong seminar - Biograd n/M
19.8.2023.
 
Ispratimo ljeto zajedno uz tradicionalni seminar Tai Chi Chuan i QiGong-a u Biogradu na Moru (22.-24.09.2023.) u hotelu Adria koji se nalazi u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda.

Program seminara baziran je na Tai Chi Chuan i QiGong vježbama koje obuhvaćaju: formu u 4 strane svijeta, vježbe istovremene sinkronizirane aktivacije obje polutke mozga, stojeće pozicije, vježbe u pokretu. Vježbe imaju jak utjecaj na posturu tijela kao i na živčani sustav te samim tim veliki utjecaj na rad unutarnjih organa. Predviđene su i dodatne vježbe sa QiGong vretenom i razne tehnike istezanja i opuštanja vođene ovlaštenim Tai Chi Chuan trenerima.

Termini vježbanja:
22.9.2023. - 8.00 - 9.30 i 17.30 - 19.00
23.9.2023. - 8.00 - 9.30 i 17.30 - 19.00
24.9.2023. - 8.00 - 9.30

Cijena seminara (ne uključuje smještaj i hranu): 50 €

Za provjeru slobodnih mjesta i za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail tai@tai.hr ili na broj telefona 091/3600-300.

Dolazak je 21.9.2023. u poslijepodnevnim i večernjim satima. 
  • Check In: od 15:00 sati
  • Check Out: do 10:00 sati
Ponijeti sa sobom laganu, prozračnu i slojevitu odjeću, tenisice za van.REZERVACIJA SMJEŠTAJA mora biti najkasnije do 15.09.2023.
 
ZA PRIJAVU I REZERVACIJU POTREBNO JE POSLATI MAIL na rezervacije@hoteladria.hr i kopiju maila poslati na: tatjana.052@gmail.com.

sa podacima:
 
PREDMET:
TAI CHI CHUAN SEMINAR
IME I PREZIME GOSTA:

USLUGA: (polupansion ili puni pansion)
BROJ OSOBA PO SOBI:
(ukoliko ima djece molimo navesti godine)


Za potvrdu rezervacije potrebno je izvršiti uplatu akontacije u iznosu od 20% rezervacije. Preostali dio može se platiti na recepciji gotovinom ili karticama. (ovo će svi gosti dobiti sa ponudom).UVJETI I CIJENA SMJEŠTAJA

All inclusive - 68,00 eura po danu po osobi u dvokrevetnoj sobi / 102,00 eura u jednokrevetnoj sobi.

/ All inclusive uključuje buffet doručak, buffet ručak i buffet večera sa pićem na šankomatu.
All inclusive bar sa ponudom pića:  alkoholna pića 5 vrsta, vino bijelo i crno, pivo, voda, mineralna voda, sokovi, gazirani i negazirani, filter kava. (10-23 sata) SNACK TIME –  (15-16 sati) /
 
Polupansion - 54,00 eura po danu po osobi u dvokrevetnoj sobi / 81,00 eura u jednokrevetnoj sobi.
 
Boravišna pristojba nije uključena a naplaćuje se 1,33 eura po osobi.
 
Ponuda uključuje:
  • vanjske bazene
  • natkriveno polivalentno igralište
  • dvorana kongresna ili višenamjenska dvorana ovisno o vremenskoj prilici i potrebi
  • mini gym
  • parking
Osnovne informacije dostupne su na: https://hoteladria.hr/hotel/KOME JE NAMIJENJEN SEMINAR
  • Seminar je obično namijenjen ljudima koji su zainteresirani za učenje i dublje razumijevanje Tai Chi Chuana i QiGonga, drevnih kineskih praksi tjelesnog i mentalnog vježbanja koje kombiniraju meditaciju i sporu, koordiniranu fizičku aktivnost.
  • Sportašima
  • Wellnes osoblju
OVAJ PROGRAM JE DOSTUPAN SVIM STAROSNIM SKUPINAMA.

Za djecu do 18 godina seminar je besplatan ako prisustvuju seminaru zajedno sa jednim ili oba roditelja !!!O SEMINARU

Bitke koje danas vodimo su stres, mentalne turbulencije, neaktivni stil života i suvremeni život.

Tai Chi Chuan i QiGong trodnevni seminar pruža principe za kultiviranje energije, unutarnju snagu i razvija svjesnost pojedinca na svu vrijednost ZDRAVLJA.

Kad vaš Qi slobodno teče, štitite se od stresa i na taj način osiguravate homeostazu vaših unutrašnjih organa i time osiguravate zdravo tijelo i zdrav duh.

"Kada je srce mirno, Nebo i Zemlja su u Jedinstvu." Vitalna životna energija i krv su zdravi i slobodno se kreću. Zbog toga razvijanje unutarnjeg znanja počinje kroz spoznaju samoga sebe, svojih prirodom danih potencijala i mogućnosti - svoje staze srca.